Bel voor advies & bestellingen 030 - 2600044

Klant ervaringen

HomeKlant ervaringen

Op deze pagina ziet u de ervaringen van klanten die bij MUTO Reclame een dakbord, drukwerk of een andere werkzaamheden bij ons hebben laten verrichten.

Wat klanten over MUTO Reclame & Dakborden vertellen

 • Roosendaal Verkeersschool BLOM Dakbord bestickeren
  Het dakbord is dinsdagmiddag bezorgd. En heeft woensdag heel de dag op mijn auto gestaan. Het staat er nog steeds, dus mag ik zeggen dat we er heel tevreden over zijn . Het ziet er perfect uit. Ook de belettering is OK. Dus bij deze, dank uw voor de samenwerking,de vlotte levering, en het dakbord maakt verder zijn reclame wel. Met vriendelijke groet, L Goossens.

  Goossens / Verkeersschool Blom / Roosendaal /

 • 123todrive.nl - Zwartsluis dakbord
  Muto reclame dakborden heeft voor ons de autoreclame gedaan En zie hier het resultaat. Wij hebben voor dit bedrijf gekozen ivm de snelle levering en goede prijs , echt een aanrader .

  123todrive.nl - Zwartsluis / 123todrive.nl - Zwartsluis /

 • website_02
  Muto Reclame, PERFECT! toen ik mijn flyers etc. zag, was me eerste reactie: WAUWIEE!
  GEWELDIG! Heel erg bedankt voor de geduld en je tijd en energie! Rijschool Kroon - Meryem

  MERYEM / RIJSCHOOL KROON /

 • logo rijschool abii rotterdam
  Muto Reclamebureau bedankt voor de snel service die jullie aan ons hebben geven , De ontwerp van de viste kaartjes flyers Magneet sticker En de dakbord Die binnen No. time klaar was en afgeleverd is Thankssssss Rijschool Abii Echt strak en betaalbaar service !!!!

  Rijschool ABII Rotterdam / Rijschool ABII Rotterdam /

 • rijschoolnana dakborden
  Top diensten bij Muto Reclame Diensten.. Ik ben erg perfectionistisch en wil alles wel 10x bekijken.. Bij Muto geen probleem want ze maken tijd voor me en hebben geduld met me.. Ik kan altijd langs komen op kantoor of gewoon even via een email mijn vragen stellen en wensen vertellen. Levering is altijd netjes op tijd zoals afgesproken.. Ik ben blij dat ik Muto Reclamediensten heb gevonden, ze hebben me vanaf de start van me rijschool geholpen met mijn wensen en behoefte. En sinds dien kan ik voor alles terecht bij Muto reclame diensten, stempels, flyers, visitekaartjes, leskaarten, website, stickers, dakbord! Alles wat je nodig hebt om een rijschool te starten! Nieuwe rijscholen, ik raad jullie Muto Reclame Diensten aan!!

  Rijschool NANA Schoonhoven / Rijschool NANA Schoonhoven /

 • rodenrijs
  Muto Reclame is onze betrouwbare partner voor drukwerk en dakborden. Snelle service en goede prijzen maar vooral klantgericht in de afspraken. Rijschool Rodenrijs

  Rijschool Rodenrijs / Rijschool Rodenrijs /

 • logo
  Wij hebben een hele pakket aangeschaft voor een aantrekkelijke prijs. Ik heb al mijn drukwerk, website en meerdere dakborden bij MUTO Reclame gekocht. En het ging vlekkeloos. Geweldige service, producten en afspraken.

  Rijschool Delfin Den Haag / Rijschool Delfin Den Haag /